Eğitim Programları

Let’s Learn

Let’s Learn, 2015-2016-2017 doğumluların katılabileceği, hafta içi her gün uygulanan anaokulu eğitim programlarımızın genel adıdır.

Let’s Play

Let’s Play, 2017-2018 doğumluların katılabileceği, hafta içi her gün belirli saatlerde katılım sağlayabileceğiniz, çocuklarımızın uzman eğitmenler eşliğinde gönüllerince oyunlar oynadığı ve motor becerilerini geliştirdikleri oyun grubu programlarının genel adıdır.

Joyful

Joyful, 2018-2019-2020 doğumluların katılabileceği, hafta içi her gün 10.00-12.00 saatleri arasında uygulanan (algı çalışması) oyun grubu programıdır.

Play Time

Play Time, 2018-2019 doğumluların katılabileceği, haftada iki gün iki saat, haftada iki yarım gün ya da haftada iki tam gün uygulanan oyun grubu programıdır.

Happiness

Happiness programı, haftada üç yarım gün, üç tam gün ya da haftada beş gün uygulanan oyun grubu programıdır.

İlk Adımlar (6 ay-3 yaş)

Güvenli, tutarlı ve hoş bir ortam içinde, keyifli ve değerli bir eğitim programıdır.

Anaokulu

Kendini tanımaya yönelik, oyun ve eğlenceli etkinlikler programıdır.

Ebeveynler çocuklarını kayıt olmaya getirdiklerinde öncelikle çocuğu tanımak ve okula adapte etmek için belirli saatlerde alınır ve öğretmenler tarafından gözlem yapılır. Buna bağlı olarak öğrenciye uygun program seçilir.

Let’s Learn, Let’s Play, Joyful, Play Time, Happiness programlarına göre, öğrenci geliştikçe programı da değiştirilir.

Anasınıfı

8-16 aylık olan çocuklar için hazırlanmış eğitim programıdır. Doktor, hemşire, usta öğretici, bebek bakıcıları ve yardımcı ablalarla uygulanan eğitim sistemidir. Çocukların;

·         Zihinsel Gelişimi,

·         Ruhsal Gelişimi,

·         Dilsel Gelişimi,

·         Bilişsel Gelişimi,

·         Sağlık Gelişimi,

·         Beslenme Gelişimi,

·         Öz bakım becerilerini geliştirmek için hazırlanan kreş programı tam gün ve yarım gün olarak da eğitim verilmektedir.

Çocukların tüm gelişimleri günlük, haftalık ve aylık olarak gözlemlenip belirli periyodlarla aileler bilgilendirilir.

Eğitim programlarımız hakkında detaylı bilgi almak için eğitim danışmanımıza ulaşabilirsiniz.